Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с абиеса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с абиеса

здравейте колеги,
    светна ми лампата за айбиеса, на диагностика показа "отворен преден ляв датчик", свалих го и го измерих с мултицет. нямаше съпротивление.
    поради ред причини, купих втора употреба и го монтирах, без да измеря има ли съпротивление новия датчик...лампата продължава да свети...
    въпроса ми е дали след подобна смяна трябва да се занулява грешката..се си мисля , че системата трябва да се тества сама и лампата да изгасне. отделно имам притеснението, че проблема може да бъде и по-сериожен...
    ще се радвам да получа съвет от вас, предварително благодоря
    156 2,4 jtd

тия кабели за абс-те са мн гадни,малко да е прещипан не работи,аз си купих нов,ама за временно си направих спайк и си бачкаше.не е трябвало да купуваш 2 ръка.нов е 91лв.не трябва да се чисти нищо.успех
    Alfa Romeo 147 1.6 105bhp. 01'

Comment

А при мен като светна ABS'a ми направи впечетление,че ми е изгорял бушона(този върху акумулатора- черната кутийка 70 амп.) смених го и сега всичко е 6?
      156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
      KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
      Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
      Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Братле и при мен светеше абс-а. Отидох на диагностика и ми се оказа че буксата на абиеса под дясната седалка не правеше контакт мн мн.
        Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
        Martial Arts - Aikido

Comment

абс

бушона го проверих веднага
          при последната диагностика в бош сервиз, стигнаха до извода че електронната част на абса е сдала багажа
          ще я сменям, пък ще видим.....
          156 2,4 jtd

Comment

Working...
          X